strona główna o fundacji projekty kim jesteśmy wesprzyj nas kontakt
aplikuj
warsztaty stypendium mentoring
kim
jesteśmy.
zarząd fundacji.
Katarzyna Klijer
Z wykształcenia psycholog, ukończyła studia na Goldsmiths, University of London i Maastricht University. Zawodowo związana z branżą konsultingową, gdzie łączy swoją pasję do pracy z ludźmi i biznesem. Posiada bogate doświadczenie w pracy projektowej na polskim i zagranicznym rynku. Kasia również chętnie angażuje się w działalność organizacji pozarządowych. W wolnych chwilach uwielbia podróżować oraz spędzać aktywnie czas. Łącząc te dwie pasje ukończyła oryginalny, ateński maraton.
Michał Lutek
Prawnik, związany z Wydziałem Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego, gdzie przygotowuje rozprawę doktorską z zakresu międzynarodowego prawa lotniczego i kosmicznego. Zaangażowany w działalność społeczną oraz samorządową. Doświadczenie zdobywał współpracując z polskimi i międzynarodowymi kancelariami prawnymi oraz oferując wsparcie prawne w ramach działalności pro bono. Prywatnie pasjonat lotnictwa oraz pilot samolotowy w trakcie szkole-nia oraz entuzjasta kultury krajów portugalskojęzycznych.